Kezdőlap / Zucchetti. Kos

Zucchetti. Kos

Zucchetti bemutatás

Kos bemutatás

A ZUCCHETTI csaptelepek között több design díjnyertes szériát találunk. A ZUCCHETI.KOS csoportot több, mint 80 éve három mérvadó alapelv vezérli: innováció, design és minőség. A ZUCCHETTI termékek sikerüket az időtállóság, a megbízhatóság mellett a kivételes designnak is köszönhetik.

A ZUCCHETTI a KOS gyár megvásárlása óta a csaptelepek mellett teljes fürdőszobai kollekciókat – kádak, mosdók, bútorok – is gyárt az eleganciát, az újdonságot és megbízhatóságot igénylő vevői számára. 

A ZUCCHETTI a kollekciói megtervezésében olyan neves designerekkel dolgozik együtt, mint Roberto Palomba, Matteo Thun és Sybille de Margerie. Több, mint 80 éves gyártási tapasztalattal termékeit magas színvonalon, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártja. A ZUCCHETTI csaptelepei, ZUCCHETTI.KOS wellness termékei világszerte megtalálhatók – Isy, Bellagio, Closer, Him, Wosh, Soft, Pan, Jingle, Savoir – hatást gyakorolnak a fürdőszoba-és wellness divatra.

A Kos a prémiumkategóriás szaniter termékek piacán Olaszország egyik legjelentősebb kád, gőzkabin gyára. 2009-ben viszont a Zucchettivel együtt létrehozta az első közös Zucchetti-Kos – Faraway névre keresztelt komplett fürdőszoba koncepcióját. A kádtól kezdve a mosdókon és csaptelepeken át az illóolaj tartóig szinte minden fürdőszobai terméket megálmodtak  az Ön fürdőszobájához. Különleges termékei az olasz designer páros, Ludovica és Roberto Palomba tervei nyomán látnak napvilágot.

Letisztult formavilágú termékei igazi csemegeként szolgálnak a különleges, egyedi elvárásokat igénylő vásárlóknak, belsőépítészeknek, lakberendezőknek. A Kos kádjai Idrocolor® system-mel /színterápiával/ és blower system-mel /levegő masszázzsal/ is rendelhetők. 

Exkluzivitásából adódóan a Kos kádak, gőzkabinok, zuhanytálcák, zuhanypanelek Magyarországon csak néhány helyen vásárolhatók meg.

Az aktuálisan érvényben lévő katalógusokat letöltheti a következő linken: KATALÓGUSOK

Garancia

Zucchetti:

Csaptelepeinkre a vásárlás napjától számított 2 év garanciát vállalunk, mely a mozgó és nem mozgó alkatrészekre egyaránt vonatkozik.

Kos: 

Kos termékeinkre a vásárlás napjától számított 2 év garanciát vállalunk.

Garanciális problémával forduljon márkaszervizünkhöz!
Tel: +36 1 254 0169
Fax: +36 1 254 0166
E-mail: vivabagno@vivabagno.hu

Top