Kezdőlap / Valsir

Valsir

Bemutatás

A Valsir gyár 1987-ben alakult, a Fondital csoport tagja, amely Észak-Olaszország egyik legnagyobb vállalkozása. A csoport és ezen belül minden cég a Niboli család tulajdona. A Valsir gyár a világ számos országában képviselteti magát, köszönhetően kiváló minőségének és megbízhatóságának, amely Európa első számú gyártói közé emeli.

A gyártás 2600 alkalmazott segítségével zajlik és árbevételük meghaladja a 900 millió eurót. Olaszország mellet Portugáliában, Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Ukrajnában, Franciaországban és Dél-Afrikában működnek gyáraik.

A magyarországon forgalmazott termékek 100%-ig Olaszországban készülnek.

Az aktuálisan érvényben lévő katalógusokat letöltheti a következő linken: KATALÓGUSOK

Garancia

A Valsir termékekre 2 év garancia van, a többrétegű csőrendszerek esetén azonban Vivaco Kft. 10 év termékfelelősség biztosítást is vállal a Valsir S.p.A. Services Form-ban (L02-416/1) foglaltak szerint az igazolt gyártási-, vagy anyaghibából eredő károk esetén a Valsir többrétegű csőre, a Pexal Easy keresztmetszet szűkület nélküli csatlakozókra, továbbá a Valsir, illetve General Fittings által gyártott prés- és szorítógyűrűs csatlakozókra. 

A garancia feltételeihez kattintson IDE.

Top