Kezdőlap / Fondital

Fondital

Bemutatkozás

A FONDITAL gyár fűtési rendszerek komplett palettáját kínálja, öntött és a préselt alumínium radiátorokat, ventilátoros konvektorokat, elektromos radiátorokat, fali- és álló gázkazánokat, napkollektorokat és fotovoltaikus paneleket. Minden termék alapos és mindenre kiterjedő tesztelésen, illetve gyártás közbeni és utáni minőség-ellenőrzésen esik át, ami garantálja a termékek kiváló minőségét.

A FONDITAL gyár az 1970-es évektől kezdve a fűtési piac meghatározó szereplője, akire bátran támaszkodhatnak a régi és új ügyfelek. A fűtéstechnikában betöltött jelentős szerep ellenére a Fondital gyár nem állt meg a fejlesztésekkel. Folyamatos innovációval és új termékek fejlesztésével igyekszik megfelelni a változó felhasználói igényeknek. Ezzel el is érkeztünk a Fondital gyár és a kizárólagos magyarországi forgalmazó, a Vivaco Kft. legfőbb céljához:

Megfelelni a felhasználói igényeknek. Az igény lehet egyszerű, vagy bonyolult, sok időt igénylő, jöhet vállalkozástól, intézménytől, vagy magánszemélytől, nincs különbség. A cél, hogy felhasználó elégedett legyen, biztonságban és kényelemben érezze magát, mert mi csak és kizárólag ebben az esetben mondhatjuk, hogy jó munkát végeztünk.

Garancia

A Fondital palettáján található alumínium radiátorokra vonatkozóan az alábbiak szerinti garanciaidőt biztosítja:

  • Tagosítható radiátorok: 10 és 15 év
  • Tagosítható Aleternum radiátorok: 20 év
  • Fürdőszobai csőradiátorok: 10 és 12 év
  • Elektromos radiátorok: 2 év

A garancia a számla kiállításától számít.

A garancia ideje alatt a gyártó vállalja a gyártási hibás radiátor cseréjét és a hibából származó személyi vagy anyagi kár megtérítését. A felszerelést kizárólag szakember végezheti a hatályos és vonatkozó rendeletek és a szabványok betartásával.

A garancia feltételeihez kattintson IDE.

Top