Kezdőlap / Hidra Ceramica

Hidra Ceramica

Bemutatás

A Hidra Ceramica minőségi szaniterei napjaink legújabb trendjeit követik. Választékában a könnyed elegáns formák és a designerekkel együttműködve kialakított akár extrém kivitelekig sok minden megtalálható a termékpalettájában. Amennyiben színes fürdőszobai termékekben gondolkodunk érdemes megemlítenünk rendkívüli színválasztékot. Legfőbb céljuk a felhasználók elégedettségének kivívása, mind minőségi és design szempontból is. 

Minden Hidra Ceramica termék antibakteriális felületkezeléssel készül, így a higiénikus szaniterek felületére nehezebben rakódik le a vízkő, ezáltal a tisztán tartásuk is könnyebb és gyorsabb. A szaniterek felülete diszkréten csillogó, hosszú évek során is biztosítja az elegáns megjelenést. A környezetvédelmi szempontokat rendkívüli módon figyelembe véve, és a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt helyezve gyártják a termékeket. 

Az európai szabványoknak megfelelően gyártják minden terméküket, termékkínálatukban megtalálhatóak a hagyományos és perem nélküli WC-csészék is. A WC-ülőkéik gyorscsatlakozós kialakításúak, melyek a könnyen tisztán tarthatóságot szolgálják. Választékunkban különleges kialakítású térben álló mosdók, kádak, valamint zuhanytálcák, bidék és fürdőszobai kiegészítők is szerepelnek.

Az aktuálisan érvényben lévő katalógusokat letöltheti a következő linken: KATALÓGUSOK

Top